Waarom kies je een uitlijning?

 

 Wil je graag voor lange duur van klachten af, en in de toekomst alleen nog hoeven genieten van massages?

massage
Dan zit je hier goed!  

Mijn massages zijn geen "gewone" massages. Mijn massages zijn doelgericht en werken alleen met de houding van je lichaam mee zoals deze van nature hoort te zijn.

Ook kijken we naar de beste oefeningen voor thuis om ervoor te zorgen dat je lichaam in een houding terecht komt waardoor je geen massages meer nodig hebt om specifieke klachten te verlichten.
We kijken dus eerst hoe goed je houding is en of er verbeteringen te behalen zijn, en pakken deze gebieden aan.

Ik kijk naar het lichaam met een chiropractische kijk maar zonder het kraken van een chiropractor. De meeste mensen denken dat een chiropractor een bottenkraker is, wat er vaak ook veel op lijkt, maar eigenlijk is het een zenuw-dokter. Zodra je lichaam in de juiste houding staat kunnen de zenuwen hun functie weer uitvoeren waarvoor ze bedoeld zijn. Daarom masseer ik niet zomaar de spieren die pijn doen maar kijk ik of je hele lichaam in de juiste balans is zodat klachten zichzelf herstellen.

Het lichaam is intelligent en wil daarom altijd zo goed mogelijk de ogen horizontaal houden, waardoor bij bijvoorbeeld een vastzittende schouder, je hele rug en nek compenseren om recht te blijven. 
Zodra je lichaam recht staat en je zenuwen en lymfe de doorstroming genieten die ze nodig hebben kan je lichaam beginnen met het genezen van je klachten.Dus wil je echt voor lange duur van klachten af, en in de toekomst alleen nog hoeven genieten van massages?
Dan zit je bij mij goed!

Massage / uitlijning = 30,-
Tijdsduur = 30 tot 60 minuten


Oplossingen voor:

Rugpijn

Kniepijn

Zenuwpijn

Gewrichtspijn

Bekkeninstabiliteit

Carpaal tunnel syndroom

Scheef lopen/staan

Forward head posture

Tintelingen (bijvoorbeeld in handen en vingers)        &  Veel meer...

© Healthlogics. All Rights Reserved.
Adres: Ferdinand Bolstraat 2, 5753 BL Deurne
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 06 24925740