lichamelijke chronische klachten aandoeningen oplossingen deurne

Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door van allerhande redenen. Vaak werkt een probleem als een ketting, waarvan het ene probleem, waarvan de oorzaak misschien maar klein was, het volgende probleem aanzet. Zo kan een slechte houding (dit kan al gebeuren tijdens de geboorte) vermoeidheid veroorzaken, en de vermoeidheid zorgt ervoor dat je meer zit en ligt wat de slechte houding verergert waardoor je nog meer moe wordt.

Ook de huidige situatie met laptops, tablets, en telefoons maakt het niet beter. Totdat het nodig is wil ik het niet eens over de straling hebben, maar zoals deze foto aangeeft zitten veel mensen nogal snel in een verkeerde houding die van allerhande uitwerkingen tot gevolg heeft.


Dit ziet er toch een stuk positiever en natuurlijker uit, vindt je niet?

Mensen zitten en liggen meer en meer comfortabel en langere uren op een dag, zoals hierboven al te zien is, met het hoofd naar beneden kijkend en de schouders naar voren.
Wat door de specialisten “vaak” over het hoofd gezien wordt is de natuurlijke stroming van de zenuwen en de lymfe. Deze hebben beweging nodig en een goede houding. Niet alleen zorgt een goede houding hierdoor voor betere gezondheid maar de betere gezondheid zorgt ook voor een betere houding.

Wist je dat sommige mensen al Geestelijke klachten (ADD, depressie, etc.) kunnen hebben van gebrek aan zenuw of lymfe stroming? Dit kan dus in sommige gevallen met de juiste hulp en de juiste oefeningen snel tot het verleden behoren.                                                       

 

 

 

Ook je verteringsstelsel kan schade ondervinden aan gebrek aan deze stroming, maar schade aan het verteringsstelsel door bepaalde vaccins of een bepaald eetpatroon kunnen ook veel stres geven op je zenuwstelsel en lymfe, waardoor ook chronische klachten ontstaan.

 

Laat wel 1 ding voorop staan: De meeste klachten zijn alleen chronisch voor de doktoren die het niet op kunnen lossen! Ik heb mensen van chronische aandoeningen afgeholpen waar doktoren echt van versteld stonden! Mijn grootste beloning is als mensen me vertellen “de dokter belde voor de uitslag, en hij zei ‘ik weet niet wat je gedaan hebt maar het is weg!?’”.  


© Healthlogics. All Rights Reserved.
Adres: Ferdinand Bolstraat 2, 5753 BL Deurne
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 06 24925740