geestelijke lichamelijke chronische oplossingen nlp deurne

Geestelijke klachten variëren van mild tot heftig, en van fobie tot angst, en van ongelukkig zijn tot Lichamelijke klachten ontwikkelen.
Dit kan soms een grote puzzel zijn. Gelukkig heb ik geleerd om naar alle mogelijkheden te kijken en een set vragen te gebruiken welke ontwikkeld zijn om snel tot duidelijke inzichten te komen.

depressie

 

 

Er zijn bijvoorbeeld mensen die een fobie hebben, maar niet weten waarom, en niet weten hoe ze er vanaf komen. Dit is vaak snel verholpen.

mental health

 

In het gekste geval, maar helaas komt dit vaker voor dan je in kan beelden, heeft iemand tijdens een operatie in een onbewuste toestand een verhaal meegekregen waarin de ene chirurg tegen de andere chirurg vertelt over een aandoening die niets met de patient zijn situatie te maken heeft. Na deze situatie ontstaan dan mysterieuze klachten van een aandoening die niets met de opratie te maken hebben.

Ook kunnen doktoren ooit post hypnotische suggesties geven, zoals “ Je moet ermee leren leven of anders wordt je gek.” Hoe beter daarna je klachten worden hoe slechter het in je brein kan gaan. Weet dat een dokter geen waarzeggersdiploma heeft gehaald, en dat jij gewoon gezond kan worden als je ervoor kiest.
Er zijn mensen die te horen hebben gekregen dat ze nooit meer zullen lopen, en de mensen die weigeren te geloven wat de dokter zegt en strijden voor wat ze waard zijn, bewijzen ooit dat ze wel kunnen lopen! Er zijn mensen die te horen krijgen dat ze sterven, en wederom zijn er mensen die bewijzen dat hun lust om te leven sterker is dan de hypothese!
Als ik hoor dat een dokter heeft gezegd dat iemand nog maar een bepaalde tijd heeft te leven vraag ik altijd waar deze dokter zijn waarzeggersdiploma heeft gehaald?

 

StockSnap WTI11TRZ8F 1Als ik buiten mijn eigen ervaringen om praat zijn er 100.000e misschien wel miljoenen gedocumenteerde voorbeelden van mensen die zoiets te horen hebben gekregen van de dokter en compleet op eigen kracht of met behulp van mensen als ik er compleet bovenop zijn gekomen. 

 LEVENSDRIVE is 1 van de grootste sleutels!

We kennen allemaal wel een simpel voorbeeld van een opa of een oma die op het sterfbed lag maar nog perse
de verjaardag van kleinkind of iets dergelijks mee wilde maken, en pas daarna stierf. Of mensen die 1 van bovenstaande voorbeelden heeft meegemaakt.

Maak een afspraak met mij om te kijken hoe snel jij weer bent waar je wil zijn.
StockSnap 004LHAOUL7 1

© Healthlogics. All Rights Reserved.
Adres: Ferdinand Bolstraat 2, 5753 BL Deurne
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 06 24925740