De weg naar
gezondheid
en gelukkig zijn

App: (+31)624925740
Email: info@healthlogics.nl

Healthlogics
St. Jozefstraat 47A,
5753AS, Deurne

Kijk op Google Maps

“Is gezonde voeding belangrijk?”
Deze vraag laat ik je zelf beantwoorden.

Veel voeding waarvan het tegenwoordig zo normaal is te kopen bevat 1 of meer schadelijke stoffen, en soms is het in z’n geheel niet verstandig te consumeren.

 voeding lichamelijke chronische oplossingen

Gelukkig komen steeds meer mensen erachter dat er een groot verschil is tussen gezond en ongezond eten, maar veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen en hoe.

Van alle “natuurlijke” gezondheids-experts waar ik mee bekend ben zijn er geen 2 die het volledig met elkaar eens zijn. Dit is vrij logisch omdat de studies nieuwe resultaten blijven geven, maar ook omdat in de Ayurveda al 1000e jaren bekend is dat er verschillen zitten in de werking van voeding in verschillende lichaamstypes.
Gelukkig hebben al deze experts wel allemaal de neus in dezelfde richting staan, en de basis van gezondheid door voeding is bij al deze experts nagenoeg hetzelfde.

Hierdoor is veel ervaring opgedaan waarin aangetoond kan worden dat bepaalde veranderingen en of toevoegingen aan het dieet goede resultaten oplevert.
Mocht het in jouw geval belangrijk zijn, ga ik met je kijken wat je eetgewoonte met je doet, en waar we positieve resultaten kunnen boeken. 

IMG_20180321_181400_002.jpg
IMG_20180322_162305_061.jpg