Meerdere langdurige onderzoeken naar het gebruik van sauna en het verband met hart gezondheid hebben een verrassend resultaat gegeven!
Omdat een sauna in of aan huis en frequent gebruik hiervan voornamelijk in Finland al een eeuwenoude traditie is maakt dit de mogelijkheid veel mensen te testen op het gebruik van sauna en de voordelen voor de gezondheid erg makkelijk.
Meer over de voordelen van sauna en infraroodsauna kun je hier lezen.
Om een duidelijk resultaat te halen met een nuttige conclusie zijn meer dan 2000 mensen genomen met een gemiddelde leeftijd van 63 (leeftijd tussen 53 en 74) en is bijgehouden wat de betreffende gezondheid risico's waren en hoe vaak de betreffende persoon per week in de sauna gaat. Na 16 jaar data verzamelen is gebleken dat de gezondheid van het hart en de hoeveel en duur van sauna gebruik sterk met elkaar verbonden zijn. Mensen die vaker en langer naar de sauna gaan hebben een verlaagd risico op hartproblemen. 
Healthlogics biedt je de mogelijkheid gebruik te maken van infrarood sauna en rood + infrarood lichttherapie op tijden die je zelf kunt boeken.


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30486813
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29720543

© Healthlogics. All Rights Reserved.
Adres: Ferdinand Bolstraat 2, 5753 BL Deurne
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 06 24925740