De weg naar
gezondheid
en gelukkig zijn

App: (+31)624925740
Email: info@healthlogics.nl

Healthlogics
St. Jozefstraat 47A,
5753AS, Deurne

Kijk op Google Maps

De mysterieuze zoektocht naar gelukkig zijn.


Youtubeversie van de tekst hieronder.

Gelukkig zijn is misschien wel de meest besproken en 1 van de meest mysterieuze zoektochten van de wereld.
Het grootste probleem is dat mensen het idee hebben dat er een specifiek stukje informatie is die speciaal voor hem of haar gaat zorgen dat je weet hoe je gelukkig moet zijn.

 

Meerdere langdurige onderzoeken naar het gebruik van sauna en het verband met hart gezondheid hebben een verrassend resultaat gegeven!
Omdat een sauna in of aan huis en frequent gebruik hiervan voornamelijk in Finland al een eeuwenoude traditie is maakt dit de mogelijkheid veel mensen te testen op het gebruik van sauna en de voordelen voor de gezondheid erg makkelijk.
Meer over de voordelen van sauna en infraroodsauna kun je hier lezen.

Wat Zijn Etherische Olieën?

 

Essentiële oliën zijn organische verbindingen die worden geëxtraheerd rechtstreeks uit de wortel, zaad, schors, blad, bloem of vrucht van een plant of boom. Het eindproduct is sterk geconcentreerd, omdat het de krachtigste genezende verbindingen van een plant bevat. Deze therapeutische verbindingen zijn wat de plant beschermt tegen ongedierte, beschermt tegen een ruwe omgeving en helpt om zich aan te passen aan zijn omgeving.

infrarood en uvb lichttherapie deurne
Uitproberen lichttherapie + sauna € 19,50  Meer prijzen : Hier

Index

Vitamine D
Deze lichttherapie werkt ook goed bij
Rood en Infrarood
Verschil tussen Rood en Infrarood
Infrarood en UV-B
Rood licht therapie werkt ook goed bij
Contra indicatie
Technische data


Kun je je inbeelden dat wij als mens uit de natuur komen? De natuur waarin we leven zoals veel andere dieren met het ritme van de zon. Waarin we wakker werden met zonsopkomst en zo een groot deel van de dag in het natuurlijke licht van de zon leefden. 
De meeste mensen spenderen nu een gemiddelde van 93% van de dag binnen, zonder natuurlijk zonlicht, maar in fel blauw kunstlicht. 

Over de nadelen van dit kunstlicht hieronder meer, maar nu eerst de uitleg waarom zonlicht belangrijk is voor ons als mens en hoe lichttherapie hier oplossingen in kan bieden.

Het licht wat we gebruiken om te zien is niet het licht wat we nodig hebben om te leven. Zo zie je vaak ook dat de planten die buiten perfect leven, binnen in ons kunstlicht veel sneller sterven. De meeste mensen hebben helaas geen tijd om uren en uren buiten te zijn om het nodige zonlicht te vangen. Daar kan lichttherapie een uitkomst brengen.

IMG_20180321_181400_002.jpg
jordan-mcqueen-14255.jpg